Θέρος
ενέργειας...

Ηλιακή θέρμανση για οικονομία ως 95% με τα συστήματα Heat Si

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, 2022

Μειώστε το κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού ως και 95% και αναβαθμίστε ενεργειακά το σπίτι σας. 

Ο ήλιος θα είναι πάντα δωρεάν και χωρίς επιπτώσεις στο περιβάλλον. Μια καλά μονωμένη κατοικία με ένα αποδοτικό σύστημα Heat Si μειώνει σημαντικά την εξάρτηση σας σε ακριβές και αναξιόπιστες μορφές ενέργειας.

Η υψηλή ενεργειακή κατηγορία επιβραβεύεται με προνόμια από τον ΚΕΝΑΚ για τις νέες κατοικίες. Για τις υπάρχουσες το πρόγραμμα Εξοικονομώ επιδοτεί με σημαντικά ποσά την ηλιακή θέρμανση και η επιλογή της βοηθά την βαθμολόγηση και επιλεξιμότητα της αίτησης σας.

Έτσι αναβαθμίζετε την αξία της με ελάχιστο πραγματικό κόστος.

 

 

Τα νέα πρωτοποριακά συστήματα Heat Si δίνουν αξιόπιστη λύση:

 

Δείτε το φυλλάδιο τους εδώ:  

 

Μπορείτε να ζητήσετε το πολύ λεπτομερές τεχνικό φυλλάδιο για περισσότερες πληροφορίες. 


Πόσο κοστίζουν:   

Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα έτοιμα συστήματα με τις τιμές τους εδώ

Επικοινωνήστε με τον τοπικό συνεργάτη μας στην περιοχή σας ή με εμάς ώστε να πάρετε ολοκληρωμένη προσφορά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.


Τα βασικά τους στοιχεία των συστημάτων Heat Si:

 

 

Σε τι κτήρια και κατοικίες μπορεί να εφαρμοστεί η ηλιακή θέρμανση: 

 

Γιατί δεν καλύπτουν το 100% της θέρμανσης τα Heat Si? 

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές ηλιακής θέρμανσης όπου η κάλυψη φτάνει το 100% ακόμα και στον Καναδά και την Γερμανία όπου το κλίμα είναι πολύ πιο δύσκολο από την Ελλάδα. Όμως για να μπορείς να καλύψεις όλες τις συννεφιασμένες μέρες του χειμώνα απαιτεί ειδικά δοχεία πολύ μεγάλου όγκου για «εποχιακή» αποθήκευση και μεγάλες επιφάνειες συλλεκτών που είναι δύσκολο ως αδύνατο να τοποθετηθούν σε συμβατικά κτήρια.

Πολυκατοικία στην Ελβετία με 100% θέρμανση από τον ήλιο

Τα συστήματα Heat Si έχουν σχεδιαστεί για συμβατικά κτήρια και μπορούν να δώσουν 40% ως 95% εξοικονόμηση ανάλογα με την περιοχή τοποθέτησης και το επίπεδο της θερμομόνωσης. Δείτε το τεχνικό τους φυλλάδιο για την εξοικονόμηση σε διαφορετικές κατοικίες και πόλεις σε όλη την Ελλάδα.