Θέρος
ενέργειας...

Ειδήσεις προϊόντων


Αναβαθμίστε την πισίνα σας με αντλία θερμότητας OEM
Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 2023

Χρησιμοποιήστε την πισίνα όλο τον χρόνο

Απολαύστε την αίσθηση του νερού τον Μάρτιο, τον Απρίλιο ή τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο με χαμηλό λειτουργικό κόστος.

 

Όποια ώρα θέλετε, μέρα ή νύχτα

Πόσες φορές χρειάστηκε να περιμένετε μέχρι να βγει για τα καλά ο ήλιος και να ζεσταθεί για να πέσετε στο νερό; Στην θερμαινόμενη πισίνα, μπορείτε να κάνετε μια βουτιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή και τις νύχτας. Κάντε την πρώτης βουτιά νωρίς το πρωί και τελειώστε την μέρα με μια χαλαρωτική βουτιά στο ηλιοβασίλεμα ή και το βράδυ!

 

Αυξήστε σημαντικά την αξία και απόδοση του ακινήτου σας

Η θερμαινόμενη πισίνα είναι ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό και  το καθιστά ελκυστικό για τουρισμό υψηλής αξίας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου.

 

Ποια είναι η κατάλληλη αντλία για την πισίνα μου και με τι κόστος λειτουργίας?

 Οι παρακάτω προτάσεις* είναι για την Λευκάδα:

 

 *  Οι προτάσεις και ενεργειακή μελέτη έχουν γίνει με τις εξής παραδοχές:  

Τυπική εξωτερική πισίνα χωρίς κάλυμμα  Θερμοκρασία νερού 26°C με λειτουργία της αντλίας θερμότητας ΑΘ από 1η Μαρτίου ως 31 Οκτωβρίου.  Μελέτη με το Ελβετικό πρόγραμμα Polysun 24ώρη λειτουργία της ΑΘ την περίοδο με χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος Η ηλεκτρική ενέργεια και το κόστος στον πίνακα αναφέρονται αποκλειστικά στην ΑΘ και δεν περιλαμβάνουν την αντλία της πισίνας ή άλλες καταναλώσεις όπως φωτισμός, κλπ.

  Μελέτη για διαφορετικές συνθήκες και θερμοκρασία πισίνας μπορεί να γίνει με επιπλέον κόστος.  

 

Δείτε τα διαφορετικά μοντέλα και τις τιμές τους εδώ.

   

 

Η ενέργεια για την αντλία θερμότητας  (και όχι μόνο) μπορεί να καλυφθεί από φωτοβολταϊκά, ρωτήστε μας!      

Pepper Protect: Ζεστό νερό με συλλέκτες κενού χωρίς υπερθέρμανση & ιδανικός συνδυασμός με αντλίες θερμότητας
Δευτέρα 27 Μαρτίου, 2023

Οι ποιοτικοί συλλέκτες κενού υπερτερούν σημαντικά σε απόδοση στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε υψηλές θερμοκρασίες παραγωγής. Έτσι τα συστήματα Pepper Protect έχουν το ιδανικό προφίλ απόδοσης για τον χειμώνα όπου οι ανάγκες για ζεστό νερό είναι μεγαλύτερες.

 

 

 

Συνδυάζονται εξαιρετικά με τις αντλίες θερμότητας αφού η απόδοση τους (COP) στις ίδιες συνθήκες πέφτει και η κατανάλωση τους αυξάνεται δραματικά.

 

Ταυτόχρονα το καλοκαίρι όταν δεν χρειάζεστε τόση ενέργεια οι συλλέκτες Weiser Protect μειώνουν αυτόματα την απόδοση τους προστατεύοντας ολόκληρο το σύστημα από υπερβολικές θερμοκρασίες και τις ακριβές βλάβες που μπορούν να επιφέρουν.

 

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά των ολοκληρωμένων συστημάτων ζεστού νερού Pepper για εσάς:

Πέντε τυπικά σετ – απεριόριστες δυνατότητες: Πλήρες πακέτο υλικών και σχεδίων έτοιμο για γρήγορη εγκατάσταση χωρίς εκπλήξεις ή ελλείψεις. Αν τα έτοιμα σετ δεν σας καλύπτουν μπορεί να γίνει τροποποίηση ή και σχεδιασμός σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου σας.

Συλλέκτες κενού Akotec Weiser Protect 100°C: Φυσικός και αξιόπιστος περιορισμός της μέγιστης θερμοκρασίας χωρίς να εξαρτάται σε οποιονδήποτε αυτοματισμό ή βαλβίδες. Η απόδοση περιορίζεται σημαντικά μετά το όριο των 100°C (δείτε το τεχνικό φυλλάδιο για λεπτομέρειες).

 

Αξιόπιστη απόδοση: Ποιοτικά Ευρωπαϊκά εξαρτήματα κατηγορίας Solar σε ολόκληρο το κύκλωμα, λεπτομερής μηχανολογικός σχεδιασμός, ήπιες θερμοκρασίες λειτουργίας και η 20ετή εγγύηση της Akotec για τους ηλιακούς συλλέκτες διασφαλίζουν την απροβλημάτιστη υψηλή απόδοση σε βάθος χρόνου.

Plug & Play: Όλο το ηλιακό κύκλωμα με σωλήνωση και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά σχέδια, προγραμματισμένο ελεγκτή και Ελληνικές οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

 

 

Τεχνικό φυλλάδιο συστημάτων Pepper Protect:

 

Στην σχετική σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και τα σχετικά εξαρτήματα με τις τιμές τους. 

 

Συλλέκτης Akotec Weiser Protect 100°C στο Λιτόχωρο

Ελεγκτές Prozeda – εύκολος και ευέλικτος έλεγχος ηλιοθερμικών και συστημάτων θέρμανσης και ψύξης
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, 2023

Η Prozeda εξελίσσει ελεγκτές από το 1994 στο Eggolsheim Büg της Γερμανίας. Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει έμφαση στην συνεχή ενημέρωση του λογισμικού αλλά και την εύκολη σύνδεση στο internet και τα δίκτυα BMS.

 

 

Εύκολος και ευέλικτος προγραμματισμός

Εύκολα γιατί όλοι οι ελεγκτές έχουν τα ίδια 4 βασικά μενού (πληροφορίες - βασικές ρυθμίσεις – χειροκίνητη λειτουργία – ρυθμίσεις τεχνικού) και ιδιαίτερα για τους Primos όλες οι ενδείξεις είναι  με ιδεογράμματά. Έτσι δεν χρειάζεται να θυμάστε περίεργη ορολογία για να καταλάβετε τις επιλογές.

Ευέλικτα γιατί με τις λειτουργίες MFC μπορείτε να ελέγξετε ότι συσκευή θέλετε ενώ στην σειρά Grandis οι πιο προχωρημένοι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και κανόνες OR/AND ανάμεσα στις λειτουργίες αυτές δημιουργώντας διαδραστικά σενάρια!

Τυπικές λειτουργίες MFC:

Διαφορικός έλεγχος θερμοκρασίας Θέρμανση (ενεργοποίηση κάτω από θερμοκρασία στόχου) Ψύξη (ενεργοποίηση πάνω από θερμοκρασία στόχου) Πολλές ακόμα στην σειρά Grandis – δείτε το Ελληνικό φυλλάδιο της

 

 

Απόλυτη αξιοπιστία

Οι ελεγκτές έχουν προδιαγραφές για χρήση στην βιομηχανία και έτσι χαρακτηρίζονται από υψηλή σταθερότητα και αντοχή. Στα 13 χρόνια που χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα έχουν αποδείξει τις υψηλές ανοχές τους στο τοπικό δίκτυο. Σε πολυκατοικία που χτυπήθηκε από κεραυνό και έπαθε σοβαρότατες ζημιές ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός (τηλέφωνα, τηλεοράσεις, κλπ.) η μόνη ζημιά στον ελεγκτή ήταν στο αισθητήριο στους συλλέκτες στην ταράτσα!  Δεν χάνουν ρυθμίσεις όσο καιρό και να μείνουν χωρίς παροχή.

Γκάμα

Χωρίζονται σε 2 βασικές σειρές, τους Primos και τους Grandis. Οι Primos προορίζονται για έλεγχο βασικών ηλιοθερμικών συστημάτων και σχετικών συσκευών όπως η έναρξη του λέβητα και του κυκλφορητή του για την θέρμανση του μπόιλερ.

Οι Grandis μπορούν να ελέγξουν πιο πολύπλοκα συστήματα και έχουν δυνατότητα αντιστάθμισης θέρμανσης αλλά και ψύξης ανάλογα με το μοντέλο.

 

 

Τεχνικό φυλλάδιο ελεγκτών Primos

Τεχνικό φυλλάδιο ελεγκτών Grandis

 

Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω του Conexio Portal

Με την προσθήκη της μονάδας διασύνδεσης Conexio 200 o ελεγκτής συνδέεται στο internet και στο Conexio Portal.

Έτσι ο χρήστης μπορεί εύκολα και από παντού να έχει πλήρη έλεγχο του συστήματος του. 

Οι επαγγελματίες συνεργάτες μπορούν να έχουν συνολική εικόνα όλων των διασυνδεδεμένων συστημάτων τους.

 

Τα πλεονεκτήματα είναι σημαντικά:

Απομακρυσμένη λειτουργία σαν να είστε μπροστά στον ελεγκτή. Πατώντας τα «κουμπιά» μπορείτε να πάτε σε όλες τις οθόνες και τις ρυθμίσεις του. Οπτικοποίηση του συστήματος σας. Έτσι έχετε την πλήρη εικόνα του σε λειτουργά με μία ματιά. Μετρήσεις απόδοσης σε μορφή γραφήματος. Γραφική απεικόνιση των δεδομένων λειτουργίας για την εύκολη και ακριβή διάγνωση.  Το καρδιογράφημά του συστήματος σας! Email alarms – ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης

   

   

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στα τεχνικά φυλλάδια των ελεγκτών.

 

Υπηρεσίες από την εταιρεία μας

Ηλεκτρολογικό σχέδιο με τις ρυθμίσεις για τυπικό ηλιοθερμικό σύστημα χωρίς χρέωση (μόνο για τους Primos). Προγραμματισμός ελεγκτή, ηλεκτρολογικό σχέδιο και έντυπο με τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες τις εφαρμογής σας (με χρέωση υπηρεσιών).

 

Διαθέσιμα μοντέλα και το κόστος τους

Στην σχετική σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και τα σχετικά εξαρτήματα με τις τιμές τους.