Θέρος
ενέργειας...

10 χρόνια σταθμοί ζεστού νερού Sonnenkraft FWS με κορυφαία αξιοπιστία!

Τρίτη 9 Ιουλίου, 2024

10 χρόνια πωλήσεων από την εταιρεία μας των σταθμών Sonnenkraft FWS χωρίς ούτε μία αποτυχία από διάβρωση. 

Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι σταθμοί λειτουργούν σε επαγγελματικές εφαρμογές (βίλες, ξενοδοχεία, κλπ.) και σε περιοχές όπως οι Κυκλάδες, Κρήτη Χίος, Πάτμος, Πάργα, Μετέωρα και αλλού αυτό δεν είναι και μικρό κατώρθωμα.

Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι σταθμοί λειτουργούν σε επαγγελματικές εφαρμογές (βίλες, ξενοδοχεία, κλπ.) και σε περιοχές όπως οι Κυκλάδες, Κρήτη Χίος, Πάτμος, Πάργα, Μετέωρα και αλλού αυτό δεν είναι και μικρό κατόρθωμα. 

Ιδιαίτερα, όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές δοχείων ζεστού νερού δεν δίνουν κανονική εγγύηση σε αυτές τις περιοχές λόγω κακής ποιότητας νερού. Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί έχουν αρκετές ιστορίες καταστροφής και σπατάλης με διάφορα δοχεία.

 

8.580.000 λίτρα ζεστό νερό στην Αθήνα από σταθμό FWS30 χωρίς καμία συντήρηση στον εναλλάκτη στο ζαχαροπλαστείο Βάρσος.

Παραγωγή ισότιμη με 78 χρόνια σε μεγάλη μονοκατοικία (300 λίτρα/μέρα)! Τα μόνα ανταλλακτικά που χρειάστηκαν οι 2 σταθμοί ήταν έναν διακόπτη ροής και ένα ανταλλακτικό για την θερμοστατική βαλβίδα ο καθένας. Συνολικά οι 2 σταθμοί FWS30 έχουν παράγει 11.826.463 λίτρα ζεστού νερού σε 6,5 χρόνια και ήταν οι πρώτοι που πουλήθηκαν από την εταιρεία μας.

 


1.500.000 λίτρα ζεστό νερό στο Ρέθυμνο («ξακουστό» για την κακή ποιότητα νερού) από σταθμό FWS40 Hydro μέχρι να χρειαστεί καθαρισμό από άλατα ο εναλλάκτης του στο ξενοδοχείο Brascos. Παραγωγή ισότιμη με 13,7 χρόνια σε μεγάλη μονοκατοικία (300 λίτρα/μέρα) στην ίδια περιοχή! Το ξενοδοχείο έχει συνολικά 6 σταθμούς οπότε η συντήρηση του ενός δεν επηρεάζει καθόλου την άνεση των πελατών.

 

Όμως συνήθως η επιλογή των σταθμών ζεστού νερού Sonnekraft είναι λόγω των άλλων πλεονεκτημάτων τους:

 

Διαβάστε όλη την τεχνική ανάλυση για τους σταθμούς FWS40 Hydro και σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις στο λεπτομερές Ελληνικό φυλλάδιο τους (24 σελίδες, PDF):

 

Δείτε τα διαφορετικά μοντέλα σταθμών Sonnekraft και τις τιμές τους στον σύνδεσμο:

https://theros.gr/proionta/iliaka-thermika/paragogi-znch/