Θέρος
ενέργειας...

Ηλιακά με 3ετές 'μνημόνιο' απόδοσης και η αξιολόγηση του πρώτου εξαμήνου

Δευτέρα 20 Ιουλίου, 2015

Το σύστημα στην επιχείρηση Βάρσος Κηφισιά Α.Ε. που βρίσκεται online από τον Δεκέμβριο 2014 συνεχίζει καθημερινά να αποδεικνύει την αξιόπιστη απόδοση των εφαρμογών Theros, με ζωντανή παρακολούθηση της λειτουργίας του αλλά και αναλυτικά γραφήματα διαθέσιμα σε όλους της επισκέπτες της σελίδας μας.

 

Τα ηλιακά μας έχουν λειτουργήσει απρόσκοπτα με χιόνια τον χειμώνα αλλά και με τον καύσωνα αυτές τις μέρες.

 

 

Στο γράφημα λειτουργίας για την Κυριακή 19-07-2015 παρατηρούμε ότι η αυτόματη προστασία δεν μπόρεσε να αποτρέψει τους συλλέκτες από την υπερθέρμανση. Οι ηλιακοί κυκλοφορητές σταμάτησαν αφού τα δοχεία αδρανείας είχαν ξεπεράσει τους 80°C, και οι συλλέκτες ανέβασαν θερμοκρασία ως τους 157°C. Το απόγευμα όταν μειώθηκαν η ηλιακή ισχύς και οι θερμοκρασίες το σύστημα λειτούργησε ξανά και απορρόφησε επιπλέον ηλιακή ενέργεια.

Στις 02-07-2015 κλείσαμε τους πρώτους 6 μήνες μετρήσεων (από 02-12-2014), οπότε ήρθε και η πρώτη αξιολόγηση

Οι μετρήσεις για την ωφέλιμη ηλιακή ενέργεια συμφωνούν με την πρόβλεψη σε βαθμό 96% και αναμένεται να ξεπεράσουν τις προβλέψεις αφού τους πρώτους μήνες το σύστημα υπολειτουργούσε λόγω χαμηλής κατανάλωσης ΖΝΧ μέχρι να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες εργασίες ανακαίνισης.

 

Έτσι η οικονομική απόσβεση της επένδυσης θα γίνει σε περίπου 1,5 χρόνο και από εκεί και πέρα το οικονομικό όφελος θα είναι καθαρό κέρδος!

Πόσο κέρδος?? Τα 14.000€ της αρχικής επένδυσης στα πρώτα 10 χρόνια λειτουργίας θα έχουν αποφέρει κέρδη περισσότερα από 110.000€ !!! 

 

Άλλωστε, όπως όλα τα συστήματα με σχεδιασμό Theros και έγκριση εγγύησης Hot3, η καλή απόδοση και λειτουργία τους είναι εγγυημένα!


Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε το επόμενο σας σύστημα για αξιόπιστη απόδοση με "μνημόνιο" !!