Θέρος
ενέργειας...

Τα καλύτερα ηλιοθερμικά συστήματα είναι και τα μόνα που έχουν συνολική εγγύηση

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, 2013

Τα ηλιοθερμικά μας συστήματα είναι γνωστά για τις αξιόπιστα αποδοτικές λύσεις που προσφέρουν. Έχουμε επενδύσει σημαντικά για πολλά χρόνια για να επεκτείνουμε την γνώση μας μέσα από εκτενή έρευνα και ανάπτυξη τεχνογνωσίας ώστε να είμαστε σίγουροι για την απόδοση και την ποιότητα των συστημάτων μας.

Σήμερα, φέρνουμε την πρώτη συνολική εγγύηση για ηλιοθερμικά συστήματα. Αλλάζουμε έτσι τον τρόπο που οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις βλέπουν την επένδυση τους σε αυτή την τεχνολογία.

 

Γιατί την χρειάζεστε?

Σημαντικό μέρος του κύκλου εργασιών μας είναι να φτιάχνουμε συστήματα τρίτων που έχουν προβλήματα. Είναι πολλές φορές μια ακριβή διαδικασία και συνήθως ο πελάτης έχει περάσει πολλές δυσκολίες για να φτάσει να πληρώσει ξανά για το ίδιο σύστημα.

 

Που θα βρείτε το πρόγραμμα εγγύησης Hot3

Το πρόγραμμα εγγύησης Hot3 διατίθεται μόνο σε εγκεκριμένους συνεργάτες με την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση για τα συστήματα μας. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο εδώ.

 

Επιλέξετε ένα από τα έτοιμα συστήματα μας ή ζητήστε να σχεδιαστεί ένα σύστημα για την δική σας εφαρμογή. 

Ότι και να επιλέξετε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε να κάνετε με μια εταιρία που θα σας παραδόσει αποτέλεσμα και όχι απλά υλικά και υποσχέσεις.

Δείτε "ζωντανά" την λειτουργία ηλιοθερμικού μας συστήματος με μεταβλητή ταχύτητα σε λειτουργία εδώ.

Μια από τις δυνατότητες που δίνουμε στους πελάτες μας είναι η χρήση της τηλεμετρίας για την απομακρυσμένη παρακολούθηση, λειτουργία και συντήρηση του συστήματος τους σε πραγματικό χρόνο.

 

Theros μηαχανοστάσιο ηλιακού συστήματος

Ηλιακοί συλλέκτες Solar Energy RKE2500


Η επιλογή είναι δική σας!