Θέρος
ενέργειας...

Ηλιακό σύστημα ζεστού νερού σε νέο boutique ξενοδοχείο

2016-07-07
Απολλωνία, Μήλος

Ο συνεργάτης μας στην Μήλο, Κος. Στέλιος Νίνος, εγκατέστησε ηλιακό σύστημα Heat Plus 92RΚ2000 για την παραγωγή του ζεστού νερού στο νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων Milos Breeze Boutique Hotel με 47 κλίνες.

Η μέγιστη αναμενόμενη κατανάλωση ζεστού νερού είναι 2.350 λίτρα / μέρα ενώ το σύστημα μπορεί να αναβαθμιστεί ώστε να θερμαίνει και την πισίνα.

Η ηλιακή ενέργεια αναμένεται να καλύψει ετήσια το 92,3% των αναγκών σε ζεστό νερό.

Η παραγωγή του ζεστού νερού γίνεται με την χρήση τριών (3) σταθμών παραγωγής ζεστού νερού FWS40 Hydro σε συστοιχία  (Cascade). 

Επειδή το νερό θερμαίνεται στον σταθμό την στιγμή της χρήσης θεωρείται ο πιο υγιεινός τρόπος παραγωγής του. Ταυτόχρονα οι συγκεκριμένοι σταθμοί είναι σχεδιασμένοι ώστε να έχουν 90% λιγότερες επικαθήσεις από άλατα από τις τυπικές λύσεις όπως τα μπόιλερ. Αυτό μειώνει δραστικά τα προβλήματα και το κόστος συντήρησης.

Αν ο ήλιος δεν επαρκεί η χρήση ηλεκτρικής αντίστασης στο δοχείο αδρανείας εξασφαλίζει την συνεχή διαθεσιμότητα του ζεστού νερού.

Η εταιρία μας ανέλαβε τον σχεδιασμό, την προμήθεια υλικών, και την επίβλεψη της εγκατάστασης και της εκκίνησης. 

Η διοίκηση του ξενοδοχείου πλέον μπορεί να βλέπει online την λειτουργία του μηχανοστασίου από οπουδήποτε μέσω PC, tablet, ή το κινητό τους λόγω του Conexio 200 καθώς και να αλλάζει τις ρυθμίσεις του ελεγκτή.

Δείτε το σε λειτουργία εδώ   

 

Βασικά Χαρακτηριστικά 

 

Συνεργάτες 

ΝΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο.Ε., Μήλος

Λευτέρης Βεντούρης, Κίμωλος