Θέρος
ενέργειας...

Γιορτάζουμε και προσφέρουμε! 6+ χρόνια σταθμοί ζεστού νερού Sonnenkraft FWS με κορυφαία αξιοπιστία!

Σαββάτο 20 Μαρτίου, 2021

 

8.580.000 λίτρα ζεστό νερό στην Αθήνα από σταθμό FWS30 χωρίς καμία συντήρηση στον εναλλάκτη στο ζαχαροπλαστείο Βάρσος. Παραγωγή ισότιμη με 78 χρόνια σε μεγάλη μονοκατοικία (300 λίτρα/μέρα)! Τα μόνα ανταλλακτικά που χρειάστηκαν οι 2 σταθμοί ήταν έναν διακόπτη ροής και ένα ανταλλακτικό για την θερμοστατική βαλβίδα ο καθένας. Συνολικά οι 2 σταθμοί FWS30 έχουν παράγει 11.826.463 λίτρα ζεστού νερού σε 6,5 χρόνια και ήταν οι πρώτοι που πουλήθηκαν από την εταιρεία μας.

 


Καμία αποτυχία εναλλάκτη από διάβρωση ή άλατα μετά από 6,5 χρόνια εφαρμογών σταθμών FWS στην Ελλάδα σε εξαιρετικά απαιτητικές χρήσεις (ξενοδοχεία, βιομηχανίες, μεγάλες κατοικίες) στις πιο «δύσκολες» περιοχές από ποιότητα νερού όπως οι Κυκλάδες, Κρήτη, Χίος, Πάτμος, Πάργα, Μετέωρα και αλλού.


1.500.000 λίτρα ζεστό νερό στο Ρέθυμνο («ξακουστό» για την κακή ποιότητα νερού) από σταθμό FWS40 Hydro μέχρι να χρειαστεί καθαρισμό από άλατα ο εναλλάκτης του στο ξενοδοχείο Brascos. Παραγωγή ισότιμη με 13,7 χρόνια σε μεγάλη μονοκατοικία (300 λίτρα/μέρα) στην ίδια περιοχή! Το ξενοδοχείο έχει συνολικά 6 σταθμούς οπότε η συντήρηση του ενός δεν επηρεάζει καθόλου την άνεση των πελατών.

 

Όμως συνήθως η επιλογή των σταθμών ζεστού νερού Sonnekraft είναι λόγω των άλλων πλεονεκτημάτων τους:

 

Διαβάστε όλη την τεχνική ανάλυση για τους σταθμούς FWS40 Hydro και σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις στο λεπτομερές Ελληνικό φυλλάδιο τους (24 σελίδες, PDF):

 

Προσφέρουμε!! 

 

Δείτε τα διαφορετικά μοντέλα σταθμών Sonnekraft και τις τιμές τους στον σύνδεσμο:

https://theros.gr/Proionta/Iliaka-Thermika/Paragogoi-ZNCh/index.php