Θέρος
ενέργειας...

Ηλιακά Θερμικά


 

Η ηλιοθερμία μπορεί να καλύψει τώρα έως και 100% του ζεστού νερού και το 70% της θέρμανσης με την ενέργεια του ήλιου.

Επίσης μπορεί να αξιοποιηθεί πολύ αποδοτικά σε βιοτεχνικές και βιομηχανικές εφαρμογές με ανάγκες θερμικής ενέργειας και θερμοκρασίες μέχρι 200°C.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την άσκοπη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, φυσικού αερίου ή πετρελαίου.

Υπάρχουν λύσεις ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για καινούρια οικοδομή, ανακαίνιση, αναπαλαίωση ή επέκταση του κυκλώματος θέρμανσης.


O ήλιος μας προσφέρει θερμότητα κάθε μέρα του χρόνου.

Εκμεταλλευτείτε την ηλιοθερμία τώρα!


Ελάτε να διαλέξουμε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες ώστε να «θερίσετε» την μέγιστη ποσότητα ενέργειας και να έχετε την καλύτερη σχέση απόδοσης-κόστους.

 

...o ήλιος δεν κοστίζει και δεν ρυπαίνει

Θερμότητα χωρίς μόλυνση και κόστος – κάθε kWh ενέργειας, η οποία παράγεται με ηλιοθερμικό σύστημα, εξοικονομεί άνθρακα, πετρέλαιο ή φυσικό αέριο.

Υιοθετήστε έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον και βελτιώστε την αξία και την εικόνα του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας με τα μοντέρνα ηλιοθερμικά συστήματα.

Η οικονομική επένδυση αποσβήνεται σε ελάχιστα χρόνια ενώ το σύστημα μας προσφέρει ενέργεια για τουλάχιστον 20-30 χρόνια και ελαχιστοποιεί την εξάρτηση μας στο κόστος του πετρελαίου, κλπ.

 

Τεχνογνωσία

Εξειδικευόμαστε στα κεντρικά ηλιοθερμικά συστήματα και έχουμε αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους.

Η εμπειρία μας είναι ότι ακόμα και αν χρησιμοποιηθούν τα καλύτερα υλικά, αν δεν γίνει σωστή τοποθέτηση και ρύθμιση το σύστημα μπορεί να υπολειτουργεί ή και να μην αποδίδει καθόλου.

Τα ηλιοθερμικά συστήματα διαφέρουν από τα συμβατικά συστήματα στο ότι ο «καυστήρας» τους, ό ήλιος δηλαδή, «ανάβει» και «σβήνει» όποτε θέλει ενώ η ισχύ του είναι επίσης διαρκώς μεταβαλλόμενη.

Το σύστημα θα πρέπει να μπορεί να δουλέψει ακόμα και με ελάχιστη ηλιακή ενέργεια αλλά να αντέξει επίσης καλοκαιρινή υπερθέρμανση με θερμοκρασίες στους συλλέκτες 200-300°C αλλά και τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα χωρίς προβλήματα.

Συνεργαζόμαστε με σημαντικές Ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου αλλά αναπτύσσουμε επίσης τα δικά μας προϊόντα και τεχνογνωσία.

 

Εγγύηση απόδοσης και καλής λειτουργίας Hot3

Η εταριία μας μπορεί και την μόνη συνολική εγγύηση για ηλιοθερμικά συστήματα. Αλλάζουμε έτσι τον τρόπο που οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις βλέπουν την επένδυση τους σε αυτή την τεχνολογία.

Εγγύηση Theros Hot3

Γιατί την χρειάζεστε?

  • Το πρόγραμμα Theros Hot3 σας προσφέρει την απαραίτητη εξασφάλιση για την προστασία της επένδυσή σας.
  • Τα ποιοτικά υλικά από μόνα τους δεν έχουν καμία αξία. Αξία έχει το σύστημα που αποδίδει αξιόπιστα.
  • Η αγορά είναι γεμάτη πωλητές «μαγικών κουτιών» και αγοραστές πολύ ακριβών λαθών.

Έτσι σημαντικό μέρος των εργασιών μας είναι να φτιάχνουμε συστήματα τρίτων που έχουν προβλήματα. Είναι πολλές φορές μια ακριβή διαδικασία και συνήθως ο πελάτης έχει περάσει πολλές δυσκολίες για να φτάσει να πληρώσει ξανά για το ίδιο σύστημα.  

Το πρόγραμμα εγγύησης Hot3 διατίθεται μόνο σε εγκεκριμένους συνεργάτες με την απαραίτητη εμπειρία και εκπαίδευση για τα συστήματα μας. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο εδώ.

 

Video παρουσιάσεις

Ένα νέο (Νοέμβριος 2013) βίντεο με παραδείγματα εφαρμογών σε κατοικίες και ξενοδοχεία και τα αποτελέσματα σε οικονομία μετά από χρήση 1-2 ετών. Περιλαμβάνει απόσπασμα από παρουσίαση σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και το ηχητικό υλικό από 2 ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ιδιοκτητών ξενοδοχείων που έχουν εγκατεστημένα συστήματα μας

 

Καινοτομία Θέρος - Οι προτάσεις μας για την σωστή εξαέρωση του κυκλώματος